Ei kevättä ilman hupparia, eikä Tuutilullaa.

Perjantaina pääsin viimein kiireisen viikon jälkeen shoppailemaan tyttäreni kanssa hänelle jo kauan kaivattuja kevätmekkoja ekohengessä. Poikani halusi tietysti viettää sen hetken pelaillen ja chillaillen, mutta jäi silti miettimään, milloinkahan hän sitten pääsee valitsemaan mieleisiään vaatteita kesäisiin parkourpuuhiinsa.

Tossavaisen toinensukka- blogista löysin sattumalta leikkisän bloggauskilpailun lasten kevät- ja kesävaatteista Tuutilullan verkkokauppaan liittyen, ja suosikkivaatteet sen edustamien brändien valikoimista löytyivät pojalleni heti puolalaisen Kukukidsin idearikkaasta mallistosta, joka puhuttelee pieniä poikia vahdikkuudellaan, toimivilla väreillään sekä huumoria pursuavilla, mutta silti hellyttävän herkillä kuoseillaan.

Kuvituskuva by OpiTUS/H.Kohvakka/2016

Poikani ehkä yllättävääkin lempiväriä - oranssia, ei näistä kevään- ja kesän malleista löytynyt, mutta keltainen sekä toinen vahva suosikki harmaa ansaitsevat perheeltämme isot peukutukset tähän sesonkiin. 

Harmaata löytyi mahtavasti suunniteltuna, käytännöllisenä hoodiena myös Blaalta!, joita tilaamme  varmasti meidän perheeseen jatkossa kyseisen tuotteen hyvän käytettävyyden, suomalaisuuden sekä laadukkaan suunnittelun vuoksi.

Mutta nyt poikani: lippis päähän, huppari niskaan, pyöräilemään ja chillailemaan keväisille kaduille kavereiden kanssa. Kesälomaan on enää muutama kuukausi - ja ensi viikoksi on luvattu jo paikoin +15 astetta lämmintä tänne etelään.
 Ps. Tähän kilpailukollaasiin ja postaukseen halusin ehdottomasti mukaan myös tuon aivan ihastuttavan maapallomaton - the World by OYOY, sillä tyttäreni opetteli juuri montessorimateriaalein elämää eri mantereilla, ja mikä olisi sen hauskempaa, kuin tunnistaa eläinten elinpiirejä ja mantereita ihan itse omasta maapallomatostaan sekä yhdistää näin uuden oppiminen sisustukseen hauskalla tavalla - tähän teemaan muuten palaan seuraavassa käännöspostauksessanikin.

"Osallistun tällä postauksella Tuutilullan bloggaajakilpailuun. Osallistumisohjeet löydät Tuutilullan sivuilta."

Tuutilulla Facebookissa

Suositut tekstit